Κύπρος

Μεγάλη νίκη η ΠΑΕΕΚ, λύγισε την Ανόρθωση

Η ΠΑΕΕΚ έκανε την μεγάλη έκπληξη, αφού επικράτησε της Ανόρθωσης με 3-2 εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κερύνειας έκανε το μεγάλο μπάμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και επικράτησε με 3-2 απέναντι στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε στην 8η θέση με 13 βαθμούς, στους 11 οι νικητές που δείχνουν ικανοί να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με πίεση και δοκάρι από τον Λάζαρο, ξεκίνησε η Ανόρθωση το παιχνίδι, όμως στην πρώτη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων έμεινε πίσω στο σκορ με τον Νάντο μετά από σέντρα του Δημητρίου να κάνει το 0-1. Από ασίστ του ίδιου παίκτη που έβγαλε τη σέντρα και στο πρώτο γκολ, ο Ενόχ έκανε το 0-2 στο 41’. Ο Κορέια μετά από ασθενή επέμβαση σε σουτ του Ουάρντα μείωσε σε 1-2, πριν κλείσει το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Ανόρθωση έφερε το παιχνίδια στα ίσια με γκολ του Αμπαρτζουμιάν στο 62’ μετά από ασθενή απόκρουση του Πρόσεκ, σε προσπάθεια του Ουάρντα, ωστόσο στο 71ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας ο Έσελινγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ΠΑΕΕΚ.

Στο άλλο ματς της ημέρας που έγινε το απόγευμα η ΑΕΚ Λάρνακας με το εμφατικό 4-1 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, στο απόλυτο ματς του Ματ Ντάρμπισαϊρ που έκανε καρέ, μετά το 1-0 των γηπεδούχων με τέρματα στο 36', στο 42' στο 52' και στο 61'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x