Ο Νεϊμάρ απάντησε μέσω βίντεο-μηνύματος στο Instagram στις κατηγορίες μιας κοπέλας για βιασμό. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί δήλωσε αθώος, έκανε λόγο για παγίδα και προσπάθεια εκμετάλλευσής του, ενώ δημοσιοποίησε τα μηνύματα και φωτογραφίες που αντάλλαξε με το φερόμενο ως θύμα.

«Με κατηγορούν για βιασμό… Είναι μια βαριά και δυνατή λέξη, αλλά πρέπει να πούμε την αλήθεια. Είναι πολύ άσχημο να κατηγορείσαι για κάτι τέτοιο. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι αναστατωμένος, γι’ αυτό και αποφάσισα να βγάλω στην επιφάνεια όλες τις συζητήσεις που είχαμε με αυτή τη γυναίκα, όλες τις ιδιωτικές μας στιγμές, για να αποδείξω ότι δεν έγινε κάτι κακό. Μετά θα σας δείξω τι έγινε εκείνη τη μέρα», ανέφερε αρχικά ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε:

«Υπήρχε μια σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κάτι που μπορεί να γίνει με ένα ζευγάρι. Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Είναι λυπηρό να μπαίνω σε αυτή τη θέση και να βλέπεις ανθρώπους να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν. Ελπίζω η δικαιοσύνη να δουν τα μηνύματα και να βρει την αλήθεια. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου που την έβαλα σε αυτή τη ντροπιαστική θέση. Ήταν μια παγίδα και έπεσα μέσα. Θα είναι ένα μάθημα για το μέλλον».

Στους διαλόγους που αποκαλύπτει ο Νεϊμάρ φαίνεται πως αντάλλασσαν μηνύματα και «πικάντικες» φωτογραφίες από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 16 Μαΐου. Η κοπέλα συμφώνησε να τον συναντήσει στο Παρίσι και αυτό συνέβη στις 15 Μαΐου. Έκαναν σεξ και συμφώνησαν να τα ξαναπούν την επόμενη μέρα. Στις 16 Μαΐου συνέχισαν την ανταλλαγή μηνυμάτων, μιλώντας από… χρώματα για γυναικεία εσώρουχα μέχρι για τις προτιμήσεις τους σε κρασί. Ο Νεϊμάρ υποσχέθηκε να τη συναντήσει ξανά σε ξενοδοχείο, αλλά δεν έγινε. Στο τελευταίο της μήνυμα η κοπέλα εμφανίζεται εκνευρισμένη και δύο εβδομάδες μετά έκανε την καταγγελία στο Σάο Πάουλο.