Γενικά

Απέσυρε τις κυρώσεις κατά των τριών της ESL η UEFA

Οι τρεις «αντάρτισσες» της ESL βγήκαν νικήτριες στην κόντρα τους με την UEFA, αφού η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως άρει τις κυρώσεις κατά των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Την κόντρα τους με την UEFA φαίνεται πως κέρδισαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στην προσπάθεια ίδρυσης της ESL. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως αίρονται οι κυρώσεις κατά των τριών «ανταρτών» και σταματά τις έρευνες για την προσπάθεια ίδρυσης της νέας διοργάνωσης, ενώ δε θα τιμωρήσει με πρόστιμα και τις εννιά υπόλοιπες ομάδες που επιχείρησαν να συμμετάσχουν στην European Super League.

Η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ώστε να ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οριστικά.

Η ανακοίνωση της UEFA: «Η UEFA θα ενημερώσει το δικαστήριο της Μαδρίτης για την απόφασή της να μη συνεχίσει τις τρέχουσες νομικές διαδικασίες κατά των τριών ομάδων που εξακολουθούν να συμμετέχουν στη European Super League (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους).

Η UEFA σέβεται τις δικαστικές διαδικασίες και υπάρχει η άποψη ότι η διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη δεν εξυπηρετεί το βέλτιστο συμφέρον της UEFA ή των ενώσεων-μελών της αυτήν τη στιγμή. Η UEFA διατηρεί σταθερά τη θέση της για τη Super League και τις ενέργειες των εμπλεκόμενων συλλόγων.

Η UEFA θα συνεχίσει να παλεύει για να κάνει ό,τι χρειάζεται για να σταματήσει η Super League. Αυτό περιλαμβάνει την πιθανή επανεκκίνηση νομικών διαδικασιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x