Γαλλία

Απίστευτη ατάκα από τον μάνατζερ του Σερί: «Η Παρί θέλει να γ@@@ την Μπαρτσελόνα»

Όλοι υποψιαζόμαστε πως αυτόν τον καιρό οι δύο σύλλογοι δεν είναι και… αδελφά σωματεία, αλλά ο ατζέντης του 26χρονου Ιβοριανού, το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Ο Νεϊμάρ πουλήθηκε από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν και από εκείνη την στιγμή ένα απίστευτο ντόμινο κατηγοριών, μηνύσεων και ακατάλληλων δια ανηλίκους δηλώσεων έχουν εξελιχθεί μπροστά και -σίγουρα πολλά περισσότερα- πίσω από τις κάμερες.

Η Μπαρτσελόνα σε μία προσπάθειά της να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου άσου άρχισε τις επαφές με τη Νις για την απόκτηση του Ζαν Μισέλ Σερί. Τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι Καταλανοί έκαναν χθες πίσω μετά την τελευταία, απογοητευτική εμφάνιση του ποδοσφαιριστή κόντρα στη Νάπολι.

Όμως ο μάνατζερ του παίκτη έχει άλλη άποψη και ισχυρίζεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις για τον Σερί. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Γάλλοι αποφάσισαν ότι θέλουν τον παίκτη μόνο και μόνο: «Για να γ@@@@ την Μπαρτσελόνα».

Ο Μάλα αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα, Μπαρτσελόνα και Νις ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία ώσπου εμφανίστηκαν –πριν από τρεις ημέρες- άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πιέζοντας τη Νις να αγοράσει τον παίκτη.

Άσχετα αν έχει κάποια βάση αλήθειας ή όχι ο ισχυρισμός, σίγουρα ρίχνει μπόλικο λάδι στην φωτιά κάνοντας, ακόμα πιο ήδη «φλογερή» την σχέση των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x