Γενικά

Αποβλήθηκε ο Φερέιρα, έχασε το Σούπερ Καπ η Παλμέιρας! (video)

Με τον Αμπέλ Φερέιρα στην… κερκιδα από το 38’, λόγω αποβολής, η Παλμέιρας έχασε από την Φλαμένγκο με 6-5 στα πέναλτι, στον τελικό του βραζιλιάνικου Σούπερ Καπ.

Την ήττα στα πέναλτι με 6-5 γνώρισε η Παλμέιρας από την Φλαμένγκο, στον τελικό του φετινού βραζιλιάνικου Σούπερ Καπ, με τον Άμπελ Φερέιρα μάλιστα να βλέπει το παιχνίδι από την εξέδρα, μετά την αποβολή του στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή...

Έτσι, η «βερδάο» έχασε την ευκαιρία για μια τρίτη κούπα φέτος, μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και του εγχώριου Κυπέλλου, με την κανονικη διάρκεια του τελικου να λήγει με 2-2.

Ο Βίεγκα άνοιξε το σκορ για την Παλμέιρας μόλις στο 2’, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς «Φλα» από τον Γκαμπιγκόλ στο 23ο λεπτό ενώ ο Αρασαέτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε και το 1-2. Μέχρι ξανά ο Βίεγκα να ισοφαρίσει, αυτή την φορά με πέναλτι στο 74’ και το ματς να οδηγηθεί στην… ρωσική ρουλέτα.

Εκεί όπου η μετέπειτα νικήτρια έχασε το δεύτερο και το τρίτο πέναλτι στη σχετική διαδικασία, αλλά κατέληξε να κερδίσει όπως προείπαμε, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Δείτε τα στιγμιότυπα του τελικού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x