Κύπρος

Έχασε την ευκαιρία για την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ

Ισόπαλοι με 1-1 έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή.

Την ευκαιρία να προσπεράσει τον Απόλλωνα Λεμεσού έχασε ο ΑΠΟΕΛ, που κόλλησε στο 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας για την 7η αγωνιστική των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα και είχε τις ευκαιρίες, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι τελικά αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26’, με τον Μαγκλίτσα έπειτα από ασίστ του Νατέλ, έκανε το 1-0.

Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 36ο λεπτό με μια κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ που έκανε ο Λέδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή ήταν αυτή που έψαχνε τρόπο για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, που θα τους έφερναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕΚ προσέγγισε πιο συντηριτικά το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μιχαήλ, Πέδρο, Βινίσιους, Έσελινκ, Ζαμπάλα, Σόουζα, Σαρφό, Ντανίλο (55' Οκριασβίλι), Θεοδώρου (69' Εφραίμ), Νατέλ (88' Σατσιάς), Μάγκλιτσα.

ΑΕΚ (Ντ.Μπαντία): Toύμπας, Λέδες, Τρισκόφσκι (87' Λαμπόικο), Φαράζ (61' Ακοράν), Γκαρθία (87' Τάντι), Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Γκιούρτσο, Μάμας (74' Εσπινόσα), Άλτμαν (61' Ρόμο).

Στο παιχνίδι για τα playouts, η Ομόνοια κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με 2-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς, ενώ με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x