Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι με την Ανόρθωση και πάτησε κορυφή ο ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Ανόρθωση (1-0) και ανέβηκε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος ανέβηκε ο ΑΠΟΕΛ! Οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής με την Ανόρθωση, πανηγύρισε την 9η συνεχόμενη νίκη της στο Νησί και δεύτερη συνεχόμενη σε ντέρμπι, μετά το 2-1 κόντρα στην Πάφο και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Cytavision.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχασε πέναλτι στο 11ο λεπτό με τον Μαρκίνιος. Ωστόσο, ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος άσος το έκανε στο 26' με αυτογκόλ ο Χαρογιάν, ο οποίος στάθηκε άτυχος, με την μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του, έπειτα από προσπάθεια του Σούσιτς.

Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμά τους και να παίρνουν την πολυπόθητη νίκη. Να σημειωθεί πως για τον ΑΠΟΕΛ αποχώρησε τραυματίες ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Νέα Σαλαμίνα έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ακρίτα Χλώρακα με ανατροπή (2-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Ελ Τζεμίλι, ενώ τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μπάνζα (78') Σάντος (89').

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Απόλλων Λεμεσού-Δόξα Κατακοπιάς 1-0
Ένωσις Νέων Παραλιμνίου-ΑΕ Λεμεσού 0-1

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Άρης Λεμεσού 0-0
ΑΕΚ Λάρνακας-Ομόνοια 2-1

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 1-0
Ακρίτας Χλώρακα-Νέα Σαλαμίνα 1-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x