Κύπρος

Έστησε πάρτι και προκρίθηκε στον τελικό η «Κυρία»

Η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια θριάμβευσε με 3-1 σε βάρος του ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Τεράστια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου πήρε η Ανόρθωση σε βάρος του ΑΠΟΕΛ. Η «Κυρία» επικράτησε 3-1 στη ρεβάνς στο «ΓΣΠ» και σε συνδυασμό με τη νίκη με 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τσέκαρε το εισιτήριο. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και θα διεκδικήσει το 11ο τρόπαιο στη διοργάνωση και πρώτο μετά το 2007! Τραγική σεζόν για τους «γαλαζοκίτρινους», που έχασαν και τον τελευταίο στόχο τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με τον Χουσμπάουερ, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με πέναλτι του Γκάρνερ στο 37’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η «Κυρία» προηγήθηκε ξανά με τον Κορρέα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Κι αυτό γιατί, ο ΑΠΟΕΛ χρειαζόταν πλέον άλλα τρία γκολ για να πάρει εκείνος την πρόκριση.

Στην επανάληψη, οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπάθησαν να πιέσουν και να ισοφαρίσουν για να ελπίζουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντ’ αυτού, στο 74’ ο Κορρέα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη και πρόκριση της «Κυρίας». Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτε και το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x