Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη και έγινε αφεντικό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ

Θριαμβευτής στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Λεμεσού ο ΑΠΟΕΛ, πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 στο ΓΣΠ χάρη σε γκολ του Εντογκαλά, αγκαλιάζοντας την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Λεμεσού και αγκαλιάζει την κορυφή στην κανονική διάρκεια του κυπριακού πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ!

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Εντογκαλά στο 21', επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ισοπαλίες σε ΑΕΚ και ΑΕΛ, ξεφεύγοντας στο +3 από τον Άρη.

Σε ένα ντέρμπι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Άρη να έχει παθητικό ρόλο. Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21', όταν ο Εντογκαλά σκόραρε μετά από εξαιρετική πάσα του Βιγιαφάνιες. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον ΑΠΟΕΛ να διαχειρίζεται το προβάδισμά του και να πανηγυρίζει τη νίκη.



Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, ενώ η Καρμιότισσα επικράτησε 3-1 της ουραγού Δόξας Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής :

Τρίτη 13/2
Οθέλλος Αθιαίνου-Πάφος 0-3
Τετάρτη 14/2
Εθνικός Αχνας-Ομόνοια 2-2
Ανόρθωση-Απόλλων Λεμεσού 2-0
ΑΕΛ-ΑΕΚ Λάρνακας 2-3

Πέμπτη 15/2
Καρμιώτισσα Πολ.-Δόξα Κατωκ. 3-1
Νέα Σαλαμίνα-ΑΕ Ζακακίου 1-1
ΑΠΟΕΛ-Αρης Λεμεσού 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x