Κύπρος

Πήρε τη ματσάρα με τον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού ο ΑΠΟΕΛ!

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 4-3 του Άρη Λεμεσού στο ΓΣΠ και έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο μπροστά στο κοινό του.

Θέαμα και γκολ στο ΓΣΠ με νικητή τον ΑΠΟΕΛ!

Ο «θρύλος» νίκησε με 4-3 τον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού σε μια «χορταστική» αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 2η θέση με 71 βαθμούς, ενώ απ’ την άλλη, το σύνολο του Αλεκσέι Σπιλέφσκι με 74 πόντους κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12' με Στεπίνσκι, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι σε ισορροπία με πέναλτι του Σατσιά στο 20’ και πήραν το προβάδισμα με τον Σαρφό στο 23’.

Ο Στεπίνσκι ήταν σε εξαιρετική μέρα και στο 26’ έκανε το 2-2, με τον Άρη Λεμεσού να κάνει την ολική ανατροπή με τον Σικόρσκι στο 30’ για το 2-3. Το θέαμα στο πρώτο μέρος δεν… σταμάτησε και τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33’ ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 3-3 με τον Σαρφό.

Εν τέλει, ο Γκανέζος στο 49' συμπλήρωσε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και το 4-3 υπέρ του ΑΠΟΕΛ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x