Κύπρος

Η νέα πρόκληση στην καριέρα του Φετφατζίδη και το εξαιρετικό συμβόλαιό του!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, αφού αποδέχτηκε την πρόκληση της κυπριακής ομάδας και για μια διετία θα αγωνίζεται στο «νησί της Αφροδίτης».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποχωρεί από την ΣΠΑΛ και έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Φετφατζίδης με τον κυπριακό σύλλογο θα είναι κλειστό διετές. Με τις απολαβές του Έλληνα εξτρέμ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfm.gr να είναι στις 350 χιλ. ευρώ ετησίως. Δηλαδή, μιλάμε για ένα ποσό που θα φτάνει τις 700 χιλ. ευρώ στη διετία του με τον ΑΠΟΕΛ, εφόσον εξαντλήσει όλο το συμβόλαιό του. Πρόταση πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη που είχε αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

Φυσικά, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχουν και ορισμένα μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ποσό. Με ΑΠΟΕΛ και Φετφατζίδη να έχουν ήδη ανταλλάξει τα απαραίτητα έγγραφα αλλά και τα συμβόλαια της συνεργασίας τους, με την ανακοίνωση της μεταγραφής από τον σύλλογο να αναμένεται.

Ο Φετφατζίδης λοιπόν ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Μετά από Ολυμπιακό, Τζένοα, Κιέβο Βερόνα, Αλ Αχλί, Άρη, Αλ-Κχορ, Αλ-Σαϊλίγια και ΣΠΑΛ, θα φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x