Κύπρος

Ξεφεύγει από τους μπελάδες ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε δύσκολα 1-0 της Δόξας Κατωκοπιάς, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά του στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντικό βήμα παραμονής έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε δύσκολα 1-0 της Δόξας Κατωκοπιάς στο «ΓΣΠ», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της συμπολίτισσας, χάρη στην κοντινή προβολή του Γκάρνερ στο 57΄.

Αποτέλεσμα που διατήρησε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση των πλέι άουτ με 40 πόντους και στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε επισφαλή θέση οι φιλοξενούμενοι, καθώς είναι μόλις στο +5 από τον υποβιβασμό, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που διεξήχθη νωρίτερα, Καρμιώτισσα και Ερμής Αραδίππου έμειναν στην ισοπαλία (2-2), σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Χατζηβασίλη, με τον Ερμή να φέρνει τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο χάρη στους Κοβάσεβιτς (30') και Βαλπόρτ (41').

Ωστόσο, η Καρμιώτισσα δεν το παράτησε το ματς, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 72' και πάλι με τον Χατζηβασίλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x