Κύπρος

«Ανάσταση» μετά από δύο μήνες για ΑΠΟΕΛ

Οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν 2-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Την τρίτη (μόλις) φετινή νίκη του σε έντεκα αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα και πρώτη μετά από δύο μήνες πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 2-0 της Δόξας Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Έτσι, η ομάδα του Μικ ΜακΆρθι έφτασε τους 13 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας βέβαια 10 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή. Από την πλευρά τους, οι ηττημένοι έμειναν στους 14 και στην 8η θέση.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι μόνο δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κυκλοφορούσαν ανούσια τη μπάλα, με εξαίρεση την ευκαιρία στο 39’, όταν ο Ντονγκαλά πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους και ήταν αποτελεσματικοί. Στο 57’ ο Μερκής με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζαχίντ έκανε το 1-0, ενώ ο δεύτερος με εκτέλεση πέναλτι στο 65’, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στα τελευταία 25 λεπτά, οι γηπεδούχοι έκαναν καλή διαχείριση και το 2-0 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x