Κύπρος

Χέρι-χέρι στην κορυφή Άρης Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ - Επιβλητική νίκη για ΑΕΚ Λάρνακας

Άρης Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ συνέχισαν με νίκες απέναντι σε Εθνικό Άχνας (2-0) και Νέα Σαλαμίνα (1-0) αντίστοιχα, και παρέμειναν στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς.

Παραμένει με δύο κατόχους πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος! Άρης Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο «Νησί της Αφροδίτης» με νίκη και βρίσκονται χέρι-χέρι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε 2-0 του Εθνικού Άχνας, πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά από αυτή στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μόντνορ (2') και Στρούτσκι (23').

Μία πιο δύσκολη νίκη σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στη Λευκωσία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, πέτυχε ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού, μεταξύ άλλων, Λούκας Βιγιαφάνιες στο 41ο λεπτό του παιχνιδιού.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ Λάρνακας σκόρπισε με 5-0 την Καρμιώτισσα και ανέβηκε στην 7η θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς, έναν πίσω από τις θέσεις που θα οδηγήσουν στα playoffs στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φραν Σολ, ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/10)
Άρης Λεμεσού-Εθνικός Άχνας 2-0
(2' Μόντνορ, 23' Στρούτσκι)
ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα 1-0
(41' Βινίσιους)
ΑΕΚ Λάρνακας-Καρμιώτισσα 5-0
(17' πέν., 18', 60' Σολ, 75' Ντίμερς, 88' Γκιουρκσό)

Κυριακή (22/10)
ΑΕ Λεμεσού-Οθέλλος (17:00)
ΑΕ Ζακακίων-Απόλλων Λεμεσού (19:00)
Δόξα Κατωκοπιάς-Ανόρθωση

Δευτέρα (23/2)
Πάφος-Ομόνοια (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x