Κύπρος

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δύσκολη νίκη για την Ανόρθωση επί της Καρμιώτισσας (1-2), κάνοντας το πρώτο βήμα για την παραμονή.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, μένοντας στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ ως τυπικά γηπεδούχους στο «ΓΣΠ».

Τέσσερις μέρες μετά τη συνάντησή τους στο πρωτάθλημα (νίκη 1-0 της Ομόνοιας), οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσίασαν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ανοίγοντας το σκορ στο 51' με τον Κλωναρίδη. Τρία λεπτά αργότερα όμως, το «τριφύλλι» έφερε το ματς στα ίσα με τον Τιάγκο.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ανόρθωση έκανε το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, επικρατώντας δύσκολα και με αρκετή δόση τύχης, 2-1 στην έδρα της Καρμιώτισσα. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άνοιξε το σκορ στο 20' με δυνατό σουτ του Μίχα έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα στο 61' με τον Χέρσκοβιτς.

Στη συνέχεια, η Ανόρθωση πίεσε για τη νίκη και τελικώς βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις του ματς, με αυτογκόλ του Στυλιανού μετά απο σέντρα του Αμπαρτζουμιάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x