Κύπρος

Τριάρα στο ντέρμπι και έμεινε κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, προσπέρασε η Ανόρθωση

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι των αιωνίων στην Κύπρο επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Ομόνοιας και παραμένει μόνος στην κορυφή, ενώ στο -4 έχει την Ανόρθωση που πήρε διπλό στη Νέα Σαλαμίνα.

Πήρε το ντέρμπι των αιωνίων στην Κύπρο και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς με την Ομόνοια επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 και έφτασε τους 38 βαθμούς. Μάλιστα, οι ηττημένοι έμειναν στην 3η θέση, αφού η Ανόρθωση με το «διπλό» στη Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε δεύτερη στους 34.

Στο «Νέο ΓΣΠ» ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Γκάβριελ στο 83’ να γράφει το 2-0. Ο Τσεμπακέ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.



Η Ανόρθωση πέρασε… αέρα από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας, επικρατώντας επίσης με 3-0 και βρίσκεται στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ. Ο Καστέλ μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ο Γκασαμά χτύπησε στο 53’ για το 2-0 και ο Φερέιρα στο 81’ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη και για την Πάφο, η οποία επικράτησε 2-1 στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού. Ο Ναμέ στο 14’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Γερολέμου στο 49’ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο Τάνκοβιτς στο 81ο λεπτό υπέγραψε το τρίποντο για την Πάφο που βρίσκεται στους 32 βαθμούς.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Πέμπτη 21/12
Οθέλλος Αθ.-Εθνικός Αχνας 2-1

Παρασκευή 22/12
ΑΕΚ Λάρνακας-Δόξα Κατωκοπιάς 2-1
Αρης Λεμεσού-ΑΕ Ζακακίου 1-0
Καρμιώτισσα Πολεμιδίων-Απόλλων Λεμεσού 3-4

Σάββατο 23/12
ΑΕΛ-Πάφος 1-2
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 3-0
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 0-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x