Κύπρος

Καθάρισε την Ομόνοια στο ντέρμπι και έπιασε εξάδα ο ΑΠΟΕΛ

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 4-2 της Ομόνοιας και ανέβηκε στην έκτη θέση, ρίχνοντας τους ηττημένους στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Το αήττητο σερί του συνεχίζει να τρέχει ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή επικράτησε 4-2 της Ομόνοιας στο ντέρμπι, ένα ματς που ήταν εξ αναβολής για την 11η αγωνιστική αφού είχε διακοπεί λόγω ομίχλης.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 17ο λεπτό και με το αποτέλεσμα ως εκείνη τη στιγμή να είναι 0-0, με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκει το γκολ μετά από τέσσερα λεπτά αφού μετά το γύρισμα του Θεοδώρου ο Λανγκ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ομόνοια άγγιξε την ισοφάριση στο 32' όταν είχε δοκάρι και τελικά την βρήκε στο 39' με τον Παπουλή να γράφει το 1-1 μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια σε απόλυτη ισορροπία.

Φρενήρης ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει εκ νέου προβάδισμα στο 47' με τον Σατσιά και ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Κβιλιτάια έγραψε με πέναλτι το 3-1. Η απάντηση των φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει, με τον Λανγκ να παίρνει το... αίμα του πίσω και να σκοράρει για να μειώσει σε 3-2 στο 65', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο πάγκος της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκε έξαλλα για αποβολή του Ζαμπάλα, με τον διαιτητή να του δείχνει τελικά την κίτρινη κάρτα.

Το ματς μύριζε μπαρούτι, οι τόνοι είχαν ανέβει και η ένταση ήταν εμφανέστατη μέσα και στο γήπεδο, με τον ΑΠΟΕΛ στο 72' να κερδίζει δεύτερο πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νατέλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να γράψει το 4-2 και να σπρώξει τους γηπεδούχους προς τη νίκη.

Κάπως έτσι, ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ επέκτεινε το αήττητο σερί του στα 9 παιχνίδια, ενώ η Ομόνοια γνώρισε την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία ματς.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 26/11
Εθνικός Άχνας-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-0

Σάββατο 27/11
Άρης Λεμεσού-Πάφος 0-0
ΠΑΕΕΚ-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2

Κυριακή 28/11
ΑΕ Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας 0-2

Δευτέρα 29/11
Ανόρθωση-Απόλλων Λεμεσού 1-1

Κυριακή 26/12
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 4-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x