Stoiximan Super League

Αποκάλυψη: Βλέπει και Γιόβετιτς ο Παναθηναϊκός!

Εκτός από την περίπτωση του Φελίπε Μέλο, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr ο Παναθηναϊκός εξετάζει και άλλον παίκτη της Ίντερ, τον Στέφαν Γιόβετιτς, με τις πιθανότητες πάντως να είναι ελάχιστες.

Όχι έναν, αλλά δύο παίκτες κοιτάει από την Ίντερ ο Παναθηναϊκός!

Ο πρώτος έγινε νωρίτερα γνωστός και είναι ο Φελίπε Μέλο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του συμπαίκτη του Βραζιλιάνου στους «νερατζούρι», Στέφαν Γιόβετιτς, που φυσικά είναι πολύ πιο δύσκολη, ενώ οι πιθανότητες για το συγκεκριμένο «μπαμ» είναι ελάχιστες.

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο, όχι μόνο για τον Μαυροβούνιο, αλλά και για τον Φελίπε Μέλο. Βέβαια, αμφότερες οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες, ωστόσο το «τριφύλλι» προτίθεται να τις παλέψει και τις δύο. Ο Γιόβετιτς είναι γεννημένος το 1989 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρτίζαν, Φιορεντίνα και Μάντσεστερ Σίτι, προτού δηλαδή μετακομίσει στην Ίντερ το 2015, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο 27χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και αγωνίζεται ως δεκάρι, δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορεί να καλύψει και τις θέσεις στα άκρα, έχοντας μάλιστα και καλή τεχνική κατάρτιση. Το συμβόλαιο του Γιόβετιτς με την Ίντερ είναι πολύ υψηλό, όμως ο Παναθηναϊκός –εκμεταλλευόμενος και τις καλές σχέσεις του Στραματσόνι με την Ίντερ- θα προσπαθήσει (αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο) να πάρει δανεικό τον παίκτη, τον προσεχή Ιανουάριο.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x