Ελλάδα

Αποκάλυψη: Ελληνοαυστραλός ξέπλυνε 2 εκατ. δολάρια μέσω παράνομου στοιχηματισμού!

Σημαντική αποκάλυψη στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM από την εκπομπή «η Έφεση της Τρίτης» για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Νέες σημαντικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού έφερε στο «φως» της δημοσιότητας και στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή, «Έφεση της Τρίτης».

Ο παραγωγός του bwinΣΠΟΡ FM συζήτησε μαζί με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, ανταποκριτή της «Frankfurter Allgemeine», αλλά και με την γνωστή δημοσιογράφο και δικηγόρο, Μαίρη Μπενέα για την υπόθεση της ελληνικής εκδοχής του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Ο εισαγγελέας ολοκλήρωσε τη μελέτη της δικογραφίας, για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ασκήσει ποινικές διώξεις με ονοματεπώνυμα. Το πόρισμα αναφέρει πως τουλάχιστον 60 άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση, πολλοί εκ των οποίων έχουν βαρύ ποινικό μητρώο κατά το παρελθόν. Καθώς θα ανοίξει η έρευνα από την εισαγγελία, τότε, ίσως αυξηθούν οι εμπλεκόμενοι.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Θωμαΐδης, αποκάλυψε το πως ξεκίνησε όλο αυτό, αναφέροντας πως: «Εκτός από τους πρώην ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητής, υπάρχει ένας Ελληνοαυστραλός που έφερε από το Ντουμπάι 2 εκατομμύρια δολάρια σε σακούλες, σε μετρητά. Και αυτά με κάποιο τρόπο πέρασαν από ελληνική τράπεζα», με την κ. Μπενέα να επιβεβαιώνει πως από μία τράπεζα ξεκίνησε όλη η ιστορία και άρχισε να αποκαλύπτεται ένα κύκλωμα που το αποκαλούν στο πόρισμα, «το κύκλωμα των Αυστραλών».

Αναφορικά με την, αναφέρθηκε πως μέσα από τα στημένα παιχνίδια «ξεπλύθηκαν» και διακινήθηκε τουλάχιστον 1 δις ευρώ βρέθηκε από την έρευνα από 2012 μέχρι τώρα, ενώ φέρονται ότι οι άνθρωποι αυτοί στοιχημάτιζαν κυρίως με ποδόσφαιρο, ακόμα και με σκάκι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x