Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Η UEFA ήρθε και ρώτησε για τα πάντα!

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ουρς Κλούζερ της UEFA βρέθηκε στην Ελλάδα και ξεψάχνισε από την ΕΠΟ μέχρι τον... Μπέο.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά το ενδεχόμενο Grexit και τη σχέση της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την ΕΠΟ.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και η εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα», άνθρωπος της UEFA βρέθηκε τις προηγουμούμενες ημέρες στην Αθήνα και έκανε μια ιδιαίτερα εξονυχιστική έρευνα στα... κιτάποια της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Ποιος είναι ο στόχος; Να διαπιστώσει εάν υπάρχουν κανονισμοί στους οποίους η ΕΠΟ δεν ταυτίζεται με όσα ορίζει αυτή για τα μέλη της. Μάλιστα, όπως ανέφερε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βασίλης Παπαθεοδώρου ο άνθρωπος που ήρθε στην Ελλάδα και πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ είναι ο Ουρς Κλούζερ.

Πρόκειται για τον επικεφαλής της επιτροπής ακεραιότητας και δεοντολογίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ο οποίος έχει ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή στις έρευνες που κάνει η UEFA για τα "στημένα" παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Ήταν μάλιστα ένας από τους ανθρώπους της UEFA που είχαν ασχοληθεί ερευνητικά με το γνωστό παιχνίδι Ντιναμό Τιφλίδας-Πανιώνιος και τις παρεμφερείς ιστορίες του 2011.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλούζερ έδειξε κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα και στην ΕΠΟ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου, δεδομένου ότι η UEFA, είχε προχωρήσει στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή τη γνωστή υπόθεση του Koriopolis.

Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αθήνα όταν ξεκινήσει η δίκη για το Koriopolis σε λίγες μέρες αφού εκεί μεταξύ των κατηγορούμενων είναι και ο Μπέος, τον οποίο η UEFA φέρεται να εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ενδεχομένως αφορμή για την επίσκεψη Κλούζερ, να αποτέλεσε η προ ημερών συνάντηση των υπεύθυνων της FIFA και της UEFA με το προεδρείο της ΕΠΟ και τον υφυπουργού Αθλητισμού. Σε αυτή διαπιστώθηκε ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι εναρμονισμένη με συγκεκριμένους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (όπως για παράδειγμα στην υπόθεση της επιτροπής δεοντολογίας), κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Ο Ουρς Κλούζερ αναχώρησε από την Ελλάδα την Τετάρτη.

Σύμφωνα πάντως με πηγές της ΕΠΟ ήρθε να δει τους ανθρώπους της Sportradar να ενημερωθεί για την αδειοδότηση της ΕΠΟ (όχι αυτή των ομάδων) και να συναντήσει ανθρώπους που είναι σε επιτροπές της UEFA για ενημέρωση και να μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης Μπέος-Koriopolis.

Επίσης, ενημερώθηκε γενικά για τις ομάδες και τις αδειοδοτήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x