Stoiximan Super League

Αρνητικοί Αλαφούζος και Μελισσανίδης να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με Μαρινάκη!

Μετά τον Αλαφούζο ΚΑΙ ο Μελισσανίδης εμφανίζεται αρνητικός σε συνάντηση με Μαρινάκη, όπως μετέφερε ο Β. Βέργης στον ΣΠΟΡ FM. «Ναι» του πρώτου σε κατά μόνας συναντήσεις, θετικός ο Σαββίδης.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα συνάντησης των «τεσσάρων», είχατε διαβάσει στο sport-fm.gr (και ακούσει στον ΣΠΟΡ FM) πως ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται… κάτι παραπάνω από αρνητικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλέον, στη θέση αυτή -που, φυσικά, δεν έχει αλλάξει- του προέδρου του Παναθηναϊκού, έρχεται να προστεθεί και η… ανάλογη του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Βασίλης Βέργης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι -επίσης- κάθετα αρνητικός για συνάντηση ΜΑΖΙ με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, με τον Αλαφούζο, όμως, να εμφανίζεται θετικός σε κατά μόνας ραντεβού με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η στάση του αφεντικού της «πράσινης» ΠΑΕ, δε, είναι ανάλογη με εκείνη που κράτησε και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Τότε, που ο κ. Παπάς είχε ζητήσει, αρχικά, να υπάρξει ένα κοινό ραντεβού με τους Αλαφούζο, Κυριακού, Σαββίδη και Μαρινάκη, αλλά, τελικά, κατόπιν της άρνησης, ιδίως του πρώτου, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Την ίδια ώρα, εκείνος που δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραστεί σε ραντεβού των «big 4» είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης…

Φυσικά, ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είναι ενήμερος για την άρνηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη να συναντηθούν με τον Μαρινάκη και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί το ζήτημα… Θυμίζουμε, πάντως, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο sport-fm.gr, ότι αν, τελικά, δεν πραγματοποιηθεί το ραντεβού των «τεσσάρων», η FIFA θα εκφράσει ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της σε όποιον θεωρήσει «υπαίτιο» για τη μη πραγματοποίησή του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x