Stoiximan Super League

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Επαφές και με Παούνοβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Βέλικο Παούνοβιτς έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό για τη θέση του προπονητή, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Μετά τον Ντάνι Πογιάτος, ένα ακόμη όνομα με το οποίο ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές για την τεχνική ηγεσία της ομάδας ήρθε στην επιφάνεια.

Όπως μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς και έχουν κάνει συζητήσεις. Ο Σέρβος τεχνικός είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και πριν καταλήξει στον Αντρέα Στραματσόνι το 2015, ενώ ήταν και στη λίστα της ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο, προτού προσλάβει τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Παούνοβιτς έχει εργαστεί σε όλα τα κλιμάκια των «μικρών» εθνικών ομάδων της Σερβίας, κατακτώντας το 2015 με την U20 το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από το 2015 μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ο 42χρονος τεχνικός δούλεψε στις ΗΠΑ με την Chicago Fire, οδηγώντας την στα playoffs το 2017, μετά από πεντάχρονη απουσία.

Είχε προηγηθεί μια αξιόλογη καριέρα ως επιθετικός σε ομάδες από την Παρτιζάν, Μαγιόρκα, Τενερίφη και Ατλέτικο Μαδρίτης, Χετάφε, Ρούμπιν Καζάν και Αλμερία μεταξύ άλλων. Μάλιστα στους «ροχιμπλάνκος» ήταν συμπαίκτης με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x