Γαλλία

Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Λιλ, εύκολα η Παρί

Η Λιλ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Επινάλ της τέταρτης κατηγορίας (2-1) για το Κύπελλο Γαλλίας, ενώ την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε... χαλαρά από την έδρα της Πο (0-2).

Νέο «μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της Μονπελιέ από την Μπελφόρ, ακόμη μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας αποκλείστηκε από σύλλογο της τέταρτης τη τάξει διοργάνωσης! Ο λόγος για την Λιλ, η οποία γνώρισε αποκλεισμό-ντροπή από την Επινάλ, χάνοντας με 2-1.

Η Λιλ, πάντως, προηγήθηκε με τον Λουάκ Ρεμί μόλις στο 8ο λεπτό και πήγε με το προβάδισμα στο ημίχρονο. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ θα είχε ένα εύκολο έργο, χαλάρωσε και την... πάτησε. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους και δήμιος για τους φιλοξενούμενους αποδείχτηκε ο Ζαν Φιλίπ Κρασό, ο οποίος σκόραρε δις (54’, 61’), έκανε την ανατροπή και χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στην ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε εύκολη τη ζωή της στην έδρα της Πο, επικρατώντας με 2-0 και περνώντας στην επόμενη φάση. Ο Παρέδες στο 25ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαράμπια στο 53’.


Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας
Μπελφόρ-Μονπελιέ 0-0 (5-4 πέν.)
Ανζέ-Ρεν 3-3 (4-5 παρ.)
Λιμονές-Ντιζόν 1-1 (1-2 παρ.)
Μονακό-Σεντ Ετιέν 0-1
Πο-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
Επινάλ-Λιλ 2-1
Μαρσέιγ-Στρασμπούργκ 3-1
Νις-Λιόν (30/1)

*με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x