Ελλάδα

Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι η Εθνική Κωφών (video)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελλάδα από την Γερμανία με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά αυτό που μένει είναι η συγκλονιστική παρουσία των διεθνών μας.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Γερμανίας στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωφών, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη.

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0 από τους Γερμανούς, αλλά εκείνο που κρατούν όλη είναι η συγκλονιστική παρουσία των διεθνών μας.



Νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Δημητρίου, είχε μιλήσει στο sport-fm.gr και είχε εκφράσει τη χαρά του για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση.

«Για εμένα είναι τεράστια ευχαρίστηση να δημιουργείς αυτά τα συναισθήματα σε ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει πολλά εμπόδια στη ζωή τους για να βρεθούν εδώ. Όλο αυτό σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να θες να δουλεύεις συνέχεια. Δεν είναι μόνο ότι ήταν το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά και ότι είναι η Τουρκία, που θέλεις πάντα να τους κερδίσεις, όπως και εκείνοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρίου μετά την επεισοδιακή νίκη επί της Τουρκίας στην προημιτελική φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x