Stoiximan Super League

Απόλλων: Κρίσιμες ώρες για Μπουσούλατζιτς

Παρότι είχε παγώσει και έδειχνε να ατονεί, η περίπτωση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς παραμένει στο προσκήνιο για τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Στο... περίμενε για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Παρότι η περίπτωσή του είχε παγώσει και έδειχνε να ατονούσε, η Ελαφρά Ταξιαρχία περιμένει ακόμη τον Βόσνιο χαφ. Δεν θα είναι για πολύ ακόμα, αφού σήμερα είναι η ημέρα που θα δώσει την τελική του απάντηση για το αν επιθυμεί τελικά να ρίξει κατά λίγο τις απαιτήσεις του και να μετακομίσει στην Ριζούπολη.

Ο Μπουσούλατζιτς το σκέφτεται σοβαρά, θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και δείχνει θετικό πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, περιμένει να δει τι θα συμβεί και με το θέμα της αποζημίωσής του από τον Ατρόμητο, αφού θα λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Την ίδια ώρα και εάν απαντήσει αρνητικά ο Βόσνιος, τότε στον Απόλλωνα Σμύρνης θα ενεργοποιήσουν πιθανότατα το plan b με τον Αργεντινό χαφ, Ένζο Καλίνσκι που αγωνίζεται στην Εστουδιάντες, ενώ υπάρχει φυσικά και ο Τσιγγάρας που όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα τους με την Λάρισα στο πρωτάθλημα για την 4η αγωνιστική. Ο Φατιόν θα προλάβει όπως όλα δείχνουν να είναι έτοιμος, ωστόσο ο Σλίβκα που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ίσως είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αν χρειαστεί στο ματς.

Ο Λαγός που είχε αποβληθεί στο δεύτερο ματς των μπαράζ δεν υπολογίζεται επίσης για το πρώτο παιχνίδι, οπότε οι λύσεις για τον άξονα είναι σαφώς περιορισμές για την Ελαφρά Ταξιαρχία που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x