Κύπρος

Με εξαιρετικό Μπίσεσβαρ παρέμεινε στην κορυφή ο Απόλλων Λεμεσού!

Με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε μεγάλα κέφια, με ένα γκολ και μία ασίστ, ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Λάρνακας και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Λεμεσού, επικρατώντας 3-0 στο «Τσίρειο» της ΑΕΚ Λάρνακας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 12' με ωραίο σουτ, ενώ στο 68' έδωσε την ασίστ στον Πίττα για το τελικό σκορ. Νωρίτερα, είχε δώσει «αέρα» δύο τερμάτων ο Ματέι (68').

Αποτέλεσμα με το οποίο ο Απόλλων παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 50 πόντους, δύο «στροφές» πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, η Ομόνοια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνας με σκορ 2-0 στο «ΓΣΠ» και να παραμείνει σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Τσέποβιτς που πέτυχε και τα δύο γκολ των «πρασίνων» (14', 37'), διευρύνοντας έτσι το αήττητο τους στις 14 αγωνιστικές.



Αναλυτικά, η 24η αγωνιστική:

Δευτέρα 8/2
Ερμής Αραδίππου-Δόξα Κατωκοπιάς 2-1
(68' Κοβάσεβιτς, 91' Ρουσσιάς-50' Κίκας)

Τρίτη 9/2

Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα 2-0
(14', 37' Τσέποβιτς)

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας 3-0
(12' Μπίσεσβαρ, 66' Ματέι, 68' Πίττας)

Τετάρτη 10/2
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση-ΑΕ Λεμεσού

Πέμπτη 11/2
Εθνικός Αχνας-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων

Πάφος-ΕΝ Παραλιμνίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x