Κύπρος

Παρέμεινε πεντάδα με τεσσάρα ο Απόλλων Λεμεσού

Ένας εντυπωσιακός Απόλλων Λεμεσού σάρωσε 4-0 εντός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακα για τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Καταιγιστικός» ο Απόλλων. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού σάρωσαν 4-0 εντός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακα για τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμειναν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και με +9 από την έβδομη ΑΕΛ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, και στο +3 από τον έκτο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος, "γκέλαρε" την Παρασκευή με την Ομόνοια Αραδίππου, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο +2 από την τελευταία τριάδα.

Επιβίωσε στο ντέρμπι ουραγών ο Krasavas, ο οποίος νίκησε 1-0 στον Υψώνα τον Εθνικό Άχνας κι ανέβηκε στη 12η θέση με +3 από την ομάδα από το Δασάκι που βρέθηκε στην προτελευταία.

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα το ΕΝΠ-Ολυμπιακός Λευκωσίας λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο Παραλίμνι από την υπερβολική ποσότητα νερού σε αυτόν.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 23/1
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια Αραδίππου 1-1

Σάββατο 24/1
Απόλλων Λεμεσού-Ακρίτας Χλώρακα 4-0

Krasavas--Εθνικός Αχνας 1-0

Κυριακή 25/1
Ανόρθωση-ΑΕΛ 16:00

Αρης Λεμεσού-Ομόνοια Λευκωσίας 19:00

Δευτέρα 26/1
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας 19:00

ΕΝΠ-Ολυμπιακός Λευκωσίας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x