Κύπρος

Απόλλων Λεμεσού: «Καταρχήν συμφωνία για έναν χρόνο με Βαλμπουενά»

Ο Απόλλων Λεμεσού επιβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sport-fm.gr από τον Απόλλωνα Λεμεσού, που ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά για έναν χρόνο.

Ο Γάλλος εξτρέμ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Σλοβακία όπου κάνει προετοιμασία ο κυπριακός σύλλογος και εν συνεχεία η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Ματιέ αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x