Κύπρος

Πέρασε σαν... σίφουνας από το Παραλίμνι η Ομόνοια, επιστροφή στις νίκες για Απόλλωνα Λεμεσού

Εντυπωσιακό πέρασμα από το Παραλίμνι έκανε η Ομόνοια για την 17η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος (0-3) τη στιγμή που ο Απόλλωνας επέστρεφε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (2-0).

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στο 2023 Απόλλων Λεμεσού και Ομόνοια.

Η ομάδα του Γιανίκ Φερέρα ήταν εντυπωσιακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παραλίμνι επικρατώντας εύκολα με 3-0 τη στιγμή που ο Απόλλωνας Λεμεσού επέστρεφε στις νίκες μετά και το 2-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για την 17η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι στο Παραλίμνι ξεκίνησε με την Ομόνοια να πιέζει και να φτάνει γρήγορα στο γκολ με τον Κακουλλή να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας και να πλασάρει για το 1-0 στο 22'.

Η πίεση των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και ο Κακουλλής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0 στο 43' δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ όταν στο 50' πήρε την ασίστ από τον Ψάλτη και με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0 για την Ομόνοια.

Στη Λεμεσό ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο πέμπτο λεπτό με γκολ του Πίττα το οποίο για να επικυρωθεί χρειάστηκε η συμβολή του VAR.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους και στο 14' κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ζράντι σημαδεύοντας το δοκάρι. Στη συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως το 1-0 παρέμεινε ως το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και στο 76' το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Αμρ Ουάρντα, έκανε το ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Ντιγκινί, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.

Στους 28 βαθμούς ο Απόλλωνας, στους 22 έμεινε η Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Δευτέρα 2/1
Aπόλλων Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 2-0
Ένωση Παραλιμνίου-Ομόνοια 0-3

Τρίτη 3/1
ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Λευκωσίας (19:00)
Δόξα Κατωκοπιάς- ΑΕ Λεμεσού (19:00)
ΑΕΚ Λάρνακας-Πάφος (19:00)
Ακρίτας Χλώρακα-Ανόρθωση (19:00)
Καρμιώτισσα-Άρης Λεμεσού (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x