Κύπρος

Σόκαρε τον Απόλλωνα και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου η Πάφος

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Κύπρου έβαλε η Πάφος, η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό (2-0) από την έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού!

Με σπουδαίο διπλό έφυγε από την έδρα του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λεμεσού, η Πάφος, η οποία επικράτησε με 2-0 και έκανε τεράστιο βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν!

Ζάιρο (65') και Χαμάντι (90'+1') οι σκόρερ για τους νικητές οι οποίοι μείωσαν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Γκέλα ολκής για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έκαναν ούτε μία τελική εντός εστίας και έμειναν στους 51 βαθμούς, δίνοντας την ευκαιρία στον δεύτερο ΑΠΟΕΛ να μειώσει στον πόντο, αν νικήσει στην αυριανή (17/4) αναμέτρηση με τον Άρη.



Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επικράτησε με 1-0 της Δόξας στο «ΓΣΠ», πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και ξεφεύγοντας με 12 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Χρυσός σκόρερ» για τους νικητές ο Μάριος Πεχλιβάνης, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 35'. Στο 45΄ ο Κονφέ έκανε το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, ενώ το ίδιο συνέβη και σε γκολ των φιλοξενούμενων στο 73', με τον Σαντίκ να χρίζεται σκόρερ ενώ είχε ξεκινήσει τη φάση από θέση οφσάιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x