Stoiximan Super League

Απόλλων: Ο Μαρκ Φερνάντεθ φώναξε «παρών»

Ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Μαρκ Φερνάντεθ να τον δικαιώνει για την επιλογή του να τον ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, από το εν λόγω ματς προέκυψαν αρκετά θετικά στοιχεία και ένα από αυτά που κρατάνε στην Ελαφρά Ταξιαρχία είναι η απόδοση του Μαρκ Φερνάντεθ.

Ο έμπειρος και ποιοτικός εξτρέμ δεν είχε καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι τώρα στον Απόλλωνα, ωστόσο σε ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα, κατάφερε να βγάλει ποιότητα και προσωπικότητα και να δείξει πως αξίζει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, όπως και ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στο τελείωμά του στο γκολ που βάζει για το 1-1 του Απόλλωνα δείχνει ότι... έχει το σκοράρισμα, ακόμη και με το κεφάλι! Πήρε μπάλες, πήρε ατομικές προσπάθειες και προσπάθησε να βγει μπροστά για την ομάδα του. Εν μέρει, τακτικά είχε προβλήματα με τον Μιτάι αλλά σε γενικές γραμμές δεν υστέρησε και έδειξε πως όταν πάρει χρόνο και ρυθμό στα πόδια του, μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες.



Κάτι που ακόμη δεν έχει κάνει, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης και ο Γιώργος Παράσχος χρειάζονται να δουν κι άλλα από τον Ισπανό εξτρέμ που τόσο με τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις, όσο και με τις σέντρες του και τα τελειώματά του μπορεί να... φτιάξει την ομάδα και τους συμπαίκτες του, όπως και τον εαυτό του.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ βρήκε το γκολ και την καλή εμφάνιση που έψαχνε, η ψυχολογία του ανεβαίνει και πλέον περιμένει κι άλλες ευκαιρίες από τον Παράσχο για να δείξει πως απλά ήθελε χρόνο για να δέσει με τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x