Γενικά

Απολογήθηκε ο Λαβέτσι για τη ρατσιστική… γκριμάτσα του

Ο Εζέκιελ Λαβέτσι ζήτησε συγγνώμη για μια γκριμάτσα που έκανε και εκλήφθηκε ως ρατσιστική προσβολή.

Μπορεί οι Κινέζοι να τον χρυσοπληρώνουν, με τις εβδομαδιαίες απολαβές του να αγγίζουν τις 940.000 ευρώ (!), ωστόσο ο Εζέκιελ Λαβέτσι υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά από κάποιες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια και θεωρούνται προσβλητικές.

Ο Αργεντινός άσος τράβηξε τα μάτια του για να θυμίζει… Κινέζο, κάτι που εξόργισε τους Ασιάτες που τον κατηγόρησαν μέχρι και για ρατσιστή. Ο Λαβέτσι προσπάθησε να δικαιολογηθεί με την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αίτημα της κινεζικής λίγκας, κάναμε την επίσημη φωτογράφηση της σεζόν. Μας ζητήθηκε από τον φωτογράφο να πάρουμε κάποιες ενδιαφέρουσες πόζες με αστείες γκριμάτσες, που θα χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για διάφορους σκοπούς. Δεν ήθελα να προσβάλω τον κινεζικό λαό και δεν είχα καμία κακή πρόθεση. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Κίνα και είμαι παίκτης της Χεμπέι. Έχω απολαύσει την παρουσία μου εδώ και όλοι οι κάτοικοι με έχουν αντιμετωπίσει φιλικά. Αγαπώ τη ζωή μου εδώ. Ειλικρινά, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους. Θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον», ανέφερε ο Λαβέτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x