Stoiximan Super League

Απορρίφθηκε η έφεση του Ατρόμητου, χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό

Απορρίφθηκε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο η έφεση του Ατρόμητου σχετικά με την τιμωρία της έδρας που έχει επιβληθεί στους Περιστεριώτες και έτσι το ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει χωρίς κόσμο.

Καμία αλλαγή δεδομένων δεν προέκυψε για τον Ατρόμητο στην έφεση που άσκησε μετά την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία της έδρας του, εξαιτίας του επεισοδίου που είχε ο πρόεδρος των «κυανολεύκων», Γιώργος Σπανός με τον διαιτητή Ιωάννη Δελφάκη και τον βοηθό του, Ευθύμιο Κουρέντα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, το Δευτεροβάθμιο Όργανο απέρριψε την έφεση των Περιστεριωτών και με τα υπάρχοντα δεδομένα οι Περιστεριώτες θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό (11/12) χωρίς τον κόσμο τους για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του Ατρόμητου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να είναι ανοιχτές οι θύρες σε αυτό το κρίσιμο ματς και για αυτό το λόγο έχει ήδη προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα αποφασίσει για τις οριστικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Μάλιστα, η προσφυγή της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έγινε τυπικά δεκτή -παίρνοντας δικάσιμο για την Παρασκευή- καθώς υφίσταται και η τιμωρία στον Γιώργο Σπανό (απαγόρευση ενός χρόνου από τους αγωνιστικούς χώρους). Αν δεν υπήρχε αυτή η παράμετρος και ίσχυε μόνο η τιμωρία της έδρας, ο Ατρόμητος δεν θα είχε δικαίωμα να προσφύγει στον γ' βαθμό, σύμφωνα με όσα ορίζει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x