Ελλάδα

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά Φιλιππούση στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

Ακλόνητος στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ παραμένει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, καθώς ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ακυρώσει την πρόσληψή του.

Ηττημένος βγαίνει ο Ολυμπιακός από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναφορικά με την προσφυγή του κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τους πολιτικής, είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η πρόσληψη Φιλιππούση στο πόστο του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, με το επιχείρημα ότι ο τελευταίος δεν προτάθηκε από τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά από τον αναπληρωτή πρόεδρο, Παναγιώτη Δημητρίου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, ωστόσο, έκρινε πως η πρόσληψη Φιλιππούση ήταν εν τέλει καθ’ όλα σύννομη.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Συνεκδικάζει την υπ’ αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 7119/09.04.2021 προσφυγή των
1) ΟΣΦΠ ΠΑΕ και
2) Δημητρίου Αγραφιώτη, ατομικά, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.,
κατά της Ε.Π.Ο. και την από 19.04.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 8262/19.04.2021 πρόσθετη παρέμβαση του Ιάκωβου Φιλιππούση του Μιχαήλ, Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο., υπέρ της Ε.Π.Ο. και κατά των
1) ΟΣΦΠ ΠΑΕ και
2) Δημητρίου Αγραφιώτη.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την ως άνω πρόσθετη παρέμβαση.

Απορρίπτει την προσφυγή κατά της από 05/04/2021 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ως προς την εκλογή Εκτελεστικού Γραμματέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x