Ισπανία

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα

Δεν φαίνονται διατεθειμένοι να… σπάσουν τα ταμεία τους για τον Έρλινγκ Χάαλαντ οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θεωρούν ότι τα 100 εκ. ευρώ είναι δυσανάλογα της αγωνιστικής αξίας του 19χρονου επιθετικού.

Δεν θα συμμετέχει πλέον στην «κούρσα» αγοράς του Έρλινγκ Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα, η οποία -όπως αναφέρει το «ESPN»- θα επανέλθει μόνο αν… λογικευτούν οι ιθύνοντες της Σάλτσμπουργκ.

Το παιδί-«θαύμα» που έχει τρελάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη (26 τέρματα τη φετινή σεζόν, τα εφτά στο Champions League), κοστολογείται από την αυστριακή ομάδα περίπου στα 100 εκ. ευρώ. Ένα ποσό, το οποίο οι Καταλανοί θεωρούν αναντίστοιχο της αξίας του και ως εκ τούτου δεν προτίθενται να διαθέσουν.

Βέβαια, εφόσον ο 19χρονος στράικερ συνεχίσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες το να πέσει η τιμή του. Πόσο μάλλον, όταν για χάρη του «σφάζονται» τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ. Πάντως, υπάρχει και το σενάριο του να δοθεί ο παίκτης στην έτερη ομάδα του ομίλου της Red Bull, Λειψία, προκειμένου να… ψηθεί σιγά σιγά στο κορυφαίο επίπεδο.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x