Ελλάδα

Αποθέωση στη Νίκαια

Ο Ιωνικός έχει κόσμο που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες ομάδες αλλά άπαντες στη Νίκαια γνωρίζουν ότι ο κόσμος πρέπει να ανανεώνεται. Στο πλαίσιο αυτό το καμάρι της Νίκαιας ετοιμάζει τη νέα γενιά φιλάθλων.

Ο Ιωνικός έχει κόσμο, που δύσκολα βρίσκεις σε άλλες ομάδες, αλλά άπαντες στη Νίκαια γνωρίζουν ότι ο κόσμος πρέπει να ανανεώνεται. Και στο πλαίσιο αυτό, το καμάρι της Νίκαιας ετοιμάζει τη νέα γενιά φιλάθλων.

Ο ΑΟ Ιωνικός σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Νίκαιας και μετά από άδεια των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας ξεκίνησε σειρά ενημερωτικών επαφών με τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με στόχο την εξυγίανση, την αναγέννηση και την επάνοδο της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκεί όπου ιστορικά ανήκει.

Οι Ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Σκαφτούρος, Άγγελος Δημητρίου και Αλέξανδρος Μπεκατώρος συνοδευόμενοι από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Τούλα Μόσχου επισκέφτηκαν το 5ο και 9ο γυμνάσιο της Νίκαιας.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ιωνικού και οι συμπαίκτες του έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους μαθητές της περιοχής, αντάλλαξαν απόψεις με τα παιδιά, μίλησαν για τον φετινό υψηλών προδιαγραφών Ιωνικό και τον στόχο της ομάδας που είναι ο τίτλος και αφού τους κάλεσαν να σταθούν στο πλευρό τους, τους ενημέρωσαν για την δυνατότητα που τους παρέχεται για δωρεάν παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων του Ιωνικού.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πληροφορήθηκαν οτι με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες απο τη θύρα 4 με ελεύθερη είσοδο αφού προηγουμένως στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν συμπεριληφθεί στην κατάσταση την οποία θα συμπληρώνουν οι γυμναστές με τα ονόματα όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Κατάσταση ονομάτων την οποία θα παραλαμβάνει ο Ιωνικός και η οποία θα κοινοποιείται στους ελεγκτές εισόδου της θύρας 4.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των παιχτών να πυκνώσουν τις γραμμές των φίλων του Ιωνικού στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης και αφού παρέλαβαν υπογεγραμμένη την αφίσα της ομάδας από τους τρεις ποδοσφαιριστές έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή το απόγευμα για τον αγώνα με αντίπαλο τον Γιούχτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x