Euro 2016

Αποτίμηση και σχεδιασμός

Συνάντηση με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, είχε ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Έγινε αποτίμηση της πορείας της γαλανόλευκης με την καθοδήγηση του Ουρουγουανού και συζήτηση για σχεδιασμό των Εθνικών ομάδων.

Τα είπαν Γκιρτζίκης-Μαρκαριάν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκαν σήμερα και έκαναν αποτίμηση της πορείας της ομάδας με τον 70χρονο προπονητή στο τιμόνι της.

Η γαλανόλευκη έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης για το EURO 2016 μετά και την (δεύτερη) ήττα από τα Νησιά Φερόε, αλλά φυσικά αναγνωρίζεται ότι η μεγάλη ζημιά έγινε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο. Εννοείται, πως δεν παραγνωρίζεται ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση το 2-1 από μια ομάδα που αποτελείται από ερασιτέχνες είναι αποτέλεσμα-σοκ.

Παράλληλα, έπεσε στο τραπέζι και το θέμα του σχεδιασμού που πρέπει να γίνει για όλες τις Εθνικές ομάδες. Έγινε ανταλλαγή απόψεων στη βάση σχετικών προτάσεων που κατέθεσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός. Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει ζητήσει να προπονεί μια φορά τον μήνα τους παίκτες του. Τουλάχιστον, αυτούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Η συνάντηση διήρκεσε 2 ώρες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως συμφώνησαν αμοιβαία, το εφετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει περιθώριο διακοπών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x