Τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Ατρόμητου αποδείχθηκε για τον Μιχάλη Γρηγορίου αυτό κόντρα στον Ηρακλή, καθώς η νέα ήττα έτρεξε τις εξελίξεις και τελικά ο 41χρονος αποτελεί από σήμερα το μεσημέρι παρελθόν και επίσημα.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν εξέπληξε κανέναν, αφού ήταν απόλυτα αναμενόμενο μετά τον απολογισμό των τριών νικών σε εννιά ματς.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας, λοιπόν, βρέθηκε σήμερα μαζί με τους συνεργάτες του για τελευταία φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Μαζαράκη και παρέμεινε εκεί περίπου 1,5 ώρα.

Χαιρέτησε όλους τους παίκτες της ομάδας, τους ευχαρίστησε για τη μεταξύ τους συνεργασία αυτούς τους τέσσερις μήνες ενώ και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους τον αποχαιρέτησαν, ευχαριστώντας τον για τη συμπεριφορά του και τη βοήθειά του αυτό το διάστημα.

Το κλίμα μεταξύ των δύο «μετώπων» ήταν και παραμένει πολύ καλό, αφού δεν υπήρχε κάποιο θέμα επί της ουσίας με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, όπως παραμένουν άριστες και οι σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, με τον τελευταίο να μην έχει κανένα κακό λόγο για τη διοίκηση, παρά το «διαζύγιο».

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ