Oλλανδία

Αποχώρησε από τη Φέγενορντ για προσωπικούς λόγους ο Κάουτ

Κοντά στα παιδιά του ήθελε να είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, ύστερα από το χωρισμό από τη γυναίκα του.

Η οικογένεια αποτελεί το «Α» και το «Ω» για τον Ντιρκ Κάουτ.

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Κ19 της Φέγενορντ, ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του μετά το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του.

Ο Ολλανδός τεχνικός έδειχνε φαβορί να αναλάβει μαζί με τον Χένρικ Λάρσον την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, αλλά οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή τον αναγκάζουν να κάνει πίσω τα επαγγελματικά του.

«Είναι η πιο επίπονη στιγμή της καριέρας μου. Τα παιδιά έχουν προτεραιότητα αυτή την στιγμή και είναι πιο σημαντικά από το να γίνω προπονητής της Φέγενορντ. Έπρεπε να τους πω πως η μαμά τους κι εγώ θα ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Θα προσπαθήσω να μείνω κοντά και να είμαι εκεί για εκείνα. Πάντα ήμασταν κοντά. Είχαμε περάσει πολλές καλές οικογενειακές στιγμές ήταν ήμασταν στο Λίβερπουλ. Και γι αυτό πονάει τόσο πολύ τώρα, λίγα χρόνια μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας», ανέφερε ο Κάουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x