Σκωτία

Απώλειες για Ρέιντζερς και Σέλτικ

Η Ρέιντζερς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Τζόνστον και η Σέλτικ έμεινε, επίσης στο 1-1, με την Αμπερντίν.

Απώλεια βαθμών χωρίς συνέπειες για τη Ρέιντζερς. Οι «Τζερς» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με τη Σεντ Τζόνστον για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του σκοτσέζικου πρωταθλήματος. Αυτό, βέβαια, δεν άλλαξε σε κάτι τον στόχο, ο οποίος είναι να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55’ με τον Ράιτ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και «έκλεψαν» τον βαθμό με πέναλτι του Κρεγκ στο 94’.

Μια ακόμη απώλεια βαθμών είχε και η Σέλτικ, που ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Αμπερντίν. Σε αντίθεση με την αιώνια αντίπαλό της, ήταν αυτή που ισοφάρισε στο φινάλε με το γκολ του Γκρίφιθς στο 92’. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 18’ με τον Φέργκιουσον, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε. Έτσι, η Χιμπέρνιαν που νίκησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 τη Λίβινγκστον, αποσπάστηκε 6β. από την Αμπερντίν στην άτυπη μεταξύ τους μάχη για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Για τα πλέι άουτ, η Μάδεργουελ πήρε τεράστιο διπλό στην έδρα της ουραγού Χάμιλτον με 1-0 και «κλείδωσε» μαθηματικά την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν και η Κιλμάρνοκ, που επικράτησε 3-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Σε αυτήν βρίσκεται πλέον η Ρος Κάουντι, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σεντ Μίρεν.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ:

Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς 1-1
(90’+4’ πεν. Κρεγκ - 55’ Ράιτ)

Χιμπέρνιαν-Λίβινγκστον 2-1
(8’ Νίσμπετ, 26’ πεν. Μπόιλ - 85’ πεν. Εμμάνουελ-Τόμας)

Χάμιλτον-Μάδεργουελ 0-1
(37’ Ο’ Χάρα)

Αμπερντίν-Σέλτικ 1-1
(18’ Φέργκιουσον - 90’+3’ Γκρίφιθς)

Κιλμάρνοκ-Νταντί Γιουνάιτεντ 3-0
(32’, 35’, 43’ πεν. Λάφερτι)

Ρος Κάουντι-Σεντ Μίρεν 1-3
(18’ Γουάιτ-Τζόρνταν - 50’ Έργουιν, 71’ Ντουρμούς, 90’+2’ πεν. ΜακΓκραθ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x