Γενικά

Αργεντινή: Με Σκαλόνι στον πάγκο για το Μουντιάλ

Η εξαιρετική πορεία του Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της Αργεντινής επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο έως το 2026. Στα 35 παιχνίδια το αήττητο σερί της «Αλμπισελέστε».

Η εθνική Αργεντινής των Μέσι και Σκαλόνι, αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ. Η «Αλμπισελέστε» διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 35 παιχνίδια μετά και τη νέα νίκη με 3-0 κόντρα στη Τζαμάικα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέσι.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Τσίκι Τάπια, έκανε γνωστό πως επήλθε συμφωνία για να παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι το 2026 ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι κανονίσαμε τη συνέχεια του Λιονέλ Σκαλόνι στην εθνική ομάδα μέχρι το Μουντιάλ του 2026. Θα συνεχιστεί η Σκαλονέτα για πολύ καιρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό ήταν το 48ο παιχνίδι της ομάδας με τον Σκαλόνι προπονητ, με τον σύλλογο να έχει να ηττηθεί από της 3 Ιουλίου 2019 όταν και έχασε με σκορ 2-0 από τη Βραζιλία.

Αργεντινή και Σκαλόνι συνεχίζουν παρέα την πορεία τους με στόχο το Παγκόσμιο κύπελλο. Θυμίζουμε πως ήδη με τον 44χρονο τεχνικό η «Αλμπισελέστε» έχει κατακτήσει το Copa America 2021 με το οποίο έδωσε τέλος σε ανομβρία 28 ετών και το Finalissima 2022.

`

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x