Μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα συνεχίσουν την καριέρα τους για τους επόμενους τρεις μήνες με την μορφή δανεισμού, οι Κριστιάν Λόπεθ, Αλί Αντέμ και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης.
Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός, θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Καρταχένα, με σκοπό να βρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και να «γλυτώσει» ο Άρης το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, μετά και τον ερχομό του Μήτρογλου.
Επίσης οι Αλί Αντέμ και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης, θα αγωνιστούν στις Σκούπι και ΟΦ Ιεράπετρας αντίστοιχα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση των Cristian Lopez στην FC Cartagena (με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου), Ali Adem στην Shkupi KF (με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο) και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη στον ΟΦ Ιεράπετρας (με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου)».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






