Stoiximan Super League

Άρης, έτοιμος να επιστρέψει

Ο Άρης θέλει να αρχίσει να διαγράφει το κακό ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα κάνοντας νέα εκκίνηση με νίκη απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Να αρχίσει να… διορθώνει τις ανορθογραφίες των δύο πρώτων αγωνιστικών θέλει να αρχίσει από σήμερα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο την πρώτη τους νίκη μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ και την ήττα στον Βόλο (1-0).΄

Ο Τόλης Τερζής, που παραμένει μέχρι νεωτέρας στο τιμόνι ως υπηρεσιακός τεχνικός, μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη, θα παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετικό σχήμα. Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τους Κόρχουτ και Σούντγκρεν στα άκρα άμυνας και τους Ρος και Δεληζήσης στόπερ. Σάσα και Ματίγια θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ Φετφατζίδης και Λάρσον θα κινούνται στα άκρα. Στην επίθεση ο Ντιγκινί θα κινείται πίσω από τον Ιντέγε.

Στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονται επίσης οι εξής παίκτες: Έμαν, Σόουζα, Βέλεθ, Γκάμα, Μανσίνι, Μαρτίνες, Μενέντεθ, Ντουάρτε και Κωνσταντινίδης.

Φήμες θέλουν στις εξέδρες να βρίσκεται και ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Πάντως δεν προκύπτει ότι κάποιος έχει κλείσει για να καθίσει στον πάγκο, παρότι κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Ζεράρ Λόπες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x