Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Άρη

Από τη στιγμή που ο Μπρούνο Γκάμα εξουδετερώθηκε από τα χαφ της ΑΕΚ, ο Άρης ζορίστηκε στο δημιουργικό κομμάτι.

Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Άρη, που έχει μόλις μία νίκη μέσα στο 2021. Η ήττα από την ΑΕΚ οδήγησε την ομάδα του Μάντζιου στον να αποκτήσει συγκάτοικο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι ξεκάθαρο ότι οι «κίτρινοι» πονάνε σε συγκεκριμένες θέσης, όπως αυτή του φορ και εξαρτώνται πλήρως από συγκεκριμένους παίκτες.

Σήμερα δεν τράβηξε ο Μπρούνο Γκάμα που εγκλωβίστηκε στο πλάνο του Χιμένεθ, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να χαθούν πλήρως στο δημιουργικό κομμάτι.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του Άρη.

Η βαθμολογία των παικτών (με άριστα το 10)

Μπουσέ (4): Ο Γάλλος τερματοφύλακας φέρει ευθύνη στο γκολ της ΑΕΚ. Όσο καλή και αν είναι η εκτέλεση ενός φάουλ, δεν νοείται να δέχεσαι γκολ στην πλευρά την οποία έχεις επιλέξει να καλύψεις.

Σούντγκρεν (5): Δεν δικαίωσε την επιλογή Μάντζιου να τον ξεκινήσει βασικό, αφήνοντας στον πάγκο τον Γκάνεα και τοποθετώντας το Σάκιτς στα αριστερά. Είχε εννιά λάθη, περισσότερα από κάθε άλλον στο ματς και δεν βοήθησε καθόλου στην ανάπτυξη του Άρη από τα άκρα.

Σάκιτς (5): Ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Γκάνεα, δεδομένου ότι ο Μάντζιος επέλεξε τον Σούντγκρεν στα δεξιά. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ επιθετικά δεν βοήθησε τον Σίλβα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε μόλις ένα γέμισμα στο ματς και αυτό δεν ήταν πετυχημένο.

Ροζ (5): Τα πήγε καλά απέναντι στον Καρίμ και προσπάθησε να τον περιορίσει. Είχε τρία κλεψίματα, αλλά τα έξι λάθη του σε αρκετές περιπτώσεις κράτησαν την μπάλα «ζωντανή» για την ΑΕΚ κοντά στην περιοχή του Άρη.

Μπεναλουάν (6): Τα πήγε καλύτερα από Ροζ. Λιγότερα λάθη, καθοριστικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις από κάθε άλλον συμπαίκτη του.

Σάσα (5): Αρκετά λάθη σε σχέση με τον Ματίγια, ανασταλτικά δυσκολεύτηκε απέναντι στην τριάδα των χαφ της ΑΕΚ. Στο δημιουργικό κομμάτι δεν βοήθησε την ομάδα του.

Ματίγια (6): Πάλευε στα χαφ και αμυντικά, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι όσο μπορούσε, αφού ο Γκάμα εγκλωβίστηκε πλήρως. Ωστόσο και αυτός απέναντι στο εξαιρετικό ματς που έχουν κάνει Σιμόες και Γαλανόπουλος, δεν μπόρεσε να διακριθεί.

Μαντσίνι (6): Από τα πόδια του ξεκίνησαν οι λιγοστές επιθετικές πρωτοβουλίες του Άρη. Εκείνος ήταν ο δημιουργός στη μεγαλύτερη φάση στο ματς για τον Άρη, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έβγαλε στην περιοχή τον Σάσα που δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Σίλβα (5): Για δεύτερο σερί ματς του Άρη ο Σίλβα είναι χαμένος. Θαρρείς και κρύβεται στο δημιουργικό κομμάτι. Και αν κόντρα στον ΠΑΣ έφταιγε η λάσπη, σήμερα δεν υπήρχε δικαιολογία.

Γκάμα (4): Η αξία του είναι αναμφίβολη φέτος. Είναι ο κινητήριος μοχλός για τον Άρη, αλλά σήμερα ο Χιμένεθ τον έχει απομονώσει. Οι Σιμόες και Γαλανόπουλος έκαναν τέτοιο ματς ώστε να μην μπορέσει ο Γκάμα να πάρει μπάλες και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του. Ίσως αυτό να ήταν και το κλειδί στο ματς.

Μάνος (5): Φιλότιμος, μαχητικός, μέσα στις φάσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια έχει θέμα. Απόδειξη το πλασέ που κάνει στην πρώτη φάση του Άρη, όταν βρέθηκε φάτσα με τον Αθανασιάδη.

Λόπεθ –

Ματέο Γκαρσία –

Ιωάννου –

Τζέγκο -


Διαβάστε ακόμα

Τα highlights του Άρης-ΑΕΚ

Super League 1: Άλμα της ΑΕΚ στη 2η θέση


Μάντζιος: «Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x