Κύπρος

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κοκόριν ο Άρης Λεμεσού

Στον Άρη Λεμεσού θα αγωνίζεται και τη φετινή σεζόν ο Ρώσος επιθετικός, Αλεξάντερ Κοκόριν, με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα.

Επέστρεψε στον Άρη Λεμεσού ο Αλεξάντερ Κοκόριν!

Όπως ανακοινώθηκε από τον κυπριακό σύλλογο, ο Ρώσος επιθετικός θα αγωνιστεί στην ομάδα και τη νέα σεζόν ως δανεικός από τη Φιορεντίνα, έχοντας αναδειχθεί MVP της περσινής πορείας του Άρη μέχρι την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας του!

Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού:

«Η μακρά αναμονή άξιζε τον κόπο, καθώς η ομάδα μας κατάφερε να ντύσει και πάλι στα «πράσινα» τον Ρώσο αστέρα ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ιταλική Φιορεντίνα.

Η επιστροφή του 32χρονου (19/03/1991) Κακόριν στην ομάδα μας, έγινε κατορθωτή χάρη στην επιμονή των διοικούντων την ομάδα, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει.

Κατά την ιστορική σεζόν 2022-23 κατά την οποία η ομάδα μας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά, η συμβολή του Κακόριν στην επιτυχία ήταν καθοριστική τόσο με τα γκολ του (13) και τις ασίστ του (6), αλλά και με την ηγετική του παρουσία στο γήπεδο.

Καλωσορίζουμε τον Αλεξάντερ Κακόριν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον!»
.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x