Κύπρος

Ανατροπή και σταθερά στην τετράδα ο Άρης Λεμεσού

Έστω και με ανατροπή, ο Άρης Λεμεσού νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ματς που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμεινε σταθερά στην πρώτη τετράδα.

Ο Άρης κατάφερε να νικήσει με ανατροπή 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο τη Δόξα Κατωκοπιάς στη Λεμεσό στο ματς που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και στο -6 από τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στη 12η θέση.

Στο 20’, μετά από κόρνερ του Ερέρα, ο Σαντίκ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Βανά, με τον Καραμανώλη να ακολουθεί τη φάση και να κάνει το 0-1.

Στο 50’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοκόριν μετά από χέρι του Καραμανώλη εντός περιοχής, έγινε το 1-1.

Στο 70’, μετά από σέντρα του Μπαμπίκα από τα δεξιά, ο Καραμανώλης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σισκόφσκι για το 2-1.


Άρης Λεμ.: Βανά, Πηλέας (45' Καζού), Μπένγκτσον (45' Μπαμπίκα), Στεπίνσκι (63' Γκομίς), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Στρούσκι (80' Γιαμπλόνσκι), Μουσούντα (30' Ντελμίρο), Μπρόρσον, Σόκε, Κοκόριν

Δόξα Κατ.: Σισκόφσκι, Σαντίκ, Ασαμόα, Κέρλα (37' Ογιάλα), Καραμανώλης, Παυλίδης (45' Μπένι), Ερέρα, Τραϊτσέφσκι (37' Ίλιτς), Μέσκα, Ασάντε, Τρούγιτς (80' Τιντζανί)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x