Κύπρος

«Έσπασε» το αήττητο του Άρη και έκανε «σεφτέ» η Καρμιώτισσα

Έκανε την έκπληξη η Καρμιώτισσα και, με το 2-1 στη Λεμεσό επί του Άρη για την τέταρτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, «έσπασε» το αήττητο των γηπεδούχων, παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδίων νίκησε τον Άρη 2-1 στη Λεμεσό στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της τέταρτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και "εσπασε" το απόλυτο των γηπεδούχων μετά το «3 στα 3» την προηγφούμενη αγωνιστική, παίρνοντας της πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και φεύγοντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τον Άρη να περιμένει πλέον «γκέλες» των Απόλλωνα Λεμεσού και Πάφου για να μην "πέσει" από την κορυφή.

Μόλις στο 5΄, ο Βανά απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ντούμπια από τα δεξιά, με τον Μαλόνε να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 0-1.

Στο 75’, ο Γιάνγκο ανέκοψε τον Ντούμπια την ώρα που ο τελευταίος βρισκόταν απέναντι από τον Βανά. Έτσι, ο αμυντικός του Άρη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Ελ Αλουχί εκτέλεσε το φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-2.

Στο 90’+4’, ο Κoκόριν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Άρης (Σπιλέφσκι): Βανά, Πηλέας (46' Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (67' Σπόλιαριτς), Μπένγκτσον, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (46' Κoκόριν), Στρούσκι (46' Μπράουν), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα (80' Σλόγκαρ)

Καρμιώτισσα (Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Σελούτσκα (46' Αγγελή), Μαλόνε, Ντούμπια (80' Χατζηβασίλης), Κουλιμπαλί (72' Ζελάγια), Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Μεντίμορετς, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ (90' Χουσμπάουερ), Ντούρις (90' Ανδρονίκου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x