Κύπρος

Νίκησε την Ομόνοια και είναι μια… ανάσα από τον τίτλο ο Άρης Λεμεσού!

Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοια και με ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Λεμεσού (21/05,19:00), θα στεφθεί πρωταθλητής Κύπρου για τη φετινή σεζόν.

Δεν γίνεται να χάσει αυτόν τον τίτλο ο Άρης Λεμεσού!

Η ομάδα του Αλεκσέι Σπιλέφσκι επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ομόνοιας για την 9η αγωνιστική των κυπριακών playoffs και με 74 βαθμούς, αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Έτσι, με μια αγωνιστική να απομένει, αν ο «θρύλος» υποπέσει σε απώλεια βαθμών στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού (21/05,19:00), ο Άρης Λεμεσού θα κατακτήσει και μαθηματικά το κυπριακό πρωτάθλημα.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν πήραν εύκολα τη νίκη, αφού, παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι τους πολύ αγχωμένοι, χωρίς καθαρό μυαλό και αδυναμία στη δημιουργία τελικών προσπαθειών.

Η λύση δόθηκε στο 30’ όταν ο Μίλετιτς «γκρέμισε» τον Γκομίς και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Σενεγαλέζος ανέλαβε την εκτέλεση και με εξαιρετικό χτύπημα έκανε το 1-0, ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στο παιχνίδι των playouts, η ΕΝΠ νίκησε εύκολα με 3-0 την ΑΕΛ Λεμεσού και παρέμεινε ζωντανή στη «μάχη» της κατηγορίας, καθώς, μείωσε στο -1 από τη Δόξα Κατακωπίας που είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Το σύνολο του Μαρίνου Σατσιά ήταν ανώτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά, πέτυχε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ρούσιας «άνοιξε» το σκορ στο 62’, ο Λαμί με συρτό σουτ «διπλασίασε» τα τέρματα του Παραλιμνίου και ο Κωνσταντίνου διαμόρφωσε στο 80’ το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x