Κύπρος

Χοντρή γκέλα για ΑΠΟΕΛ και… προβάδισμα τίτλου ο Άρης!

Ο Άρης Λεμεσού λύγισε με 2-1 την Πάφο και ξέφυγε στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ που γκέλαρε εντός έδρας με την Ομόνοια (0-0).

Γκέλαρε ο ΑΠΟΕΛ και ο Άρης Λεμεσού πήρε ισχυρό προβάδισμα τίτλου!

Ο Άρης, λοιπόν, λύγισε με 2-1 την Πάφο, ξεφεύγοντας στο +3 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ ο οποίος έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Ομόνοια. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν δε, η μάχη του τίτλου προμηνύεται συγκλονιστική!

Στο «Alphamega Stadium», το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με το 0-0 να παραμένει φυσιολογικά, αφού οι δύο ομάδες δεν έπαιρναν αρκετά ρίσκα. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκομίς στο 61’. Ωστόσο, το προβάδισμά του κράτησε μόλις εννιά λεπτά με τον Ζάιρο να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ στη φετινή σεζόν για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως το υπάρχον αποτέλεσμα δεν τους έφτανε, βγήκαν μαζικά μπροστά στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη χάρη στο τέρμα του Κοκόριν στο 85ο λεπτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι στο «Νέο ΓΣΠ», ο ΑΠΟΕΛ έκανε… χοντρή γκέλα αφού έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο -1 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 8ο λεπτό με τον Ανσαριφάρντ να σπαταλά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Μια φάση που ουσιαστικά άλλαξε τον ρου του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους χάριζε το τρίποντο.

Πλέον, την επόμενη αγωνιστική (33η) υπάρχουν δύο μεγάλα ματς, αφού ο πρωτοπόρος Άρης Λεμεσού φιλοξενείται από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στην έδρα της Πάφου.

H βαθμολογία:
Άρης Λεμεσού-Πάφος 2-1, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 0-0

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των playoffs:
Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας 1-0
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 0-0
Άρης Λεμεσού-Πάφος 2-1

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:
Σάββατο 06/05
ΑΕΚ Λάρνακας-Άρης Λεμεσού (19:00)
Πάφος-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Κυριακή 07/05
Ομόνοια-Απόλλων Λεμεσού (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x