Stoiximan Super League

Στη 2η θέση… καιρού επιτρέποντος ο Άρης

Με στόχο να παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη.

Η «Μήδεια» έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στη Βόρεια Ελλάδα, αφού από χθες χιονίζει έντονα στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ένα ερωτηματικό για τη διεξαγωγή του αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο να παραμείνουν στη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚ παίζει την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει αύριο στο Περιστέρι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν τουλάχιστον τη διαφορά από τις δύο ομάδες, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που η ομάδα του Μπόλονι θα ψάξει το «τρίποντο».

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ξανά ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κάτσε και ο Σάσα, με τους Γκάμα και Σίλβα στα πλάγια. Ο Μπερτόγλιο θα είναι πίσω από τον Μάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουσέ, Γκαρσία, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Γκανέα, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης και Σεργκιέργκης. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Τζέγκο, Ιωάννου και ο τραυματίας Ματίγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x